ΚΑΛΑΘΙ
0,00

Παραδοσιακή συνταγή για Arepas

Για 6 -7 αρέπας

ΥΛΙΚΑ

2 Φλιτζάνια Harina Pan

2 & 1/2 φλιτζάνια νερό

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπόλ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, το λάδι, το νερό και τα ζυμώνουμε.
  2. Μόλις πλάσουμε καλά το μίγμα μας, πλάθουμε τα αρέπας και τους δίνουμε σχήμα.
  3. Τα τηγανίζουμε με λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν και απο τις 2 πλευρές.
  4. Όταν ειναι έτοιμα, τα κόβουμε-ανοίγουμε στην μέση και τα σερβίρουμε με βούτυρο και Diablitos (αλλαντικό)

Προτείνεται με:

Λαχανικά

Διάφορα Τυριά

Αλλαντικά – Κρεατικά

Θαλασσινά

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare