Για 6 -7 αρέπας
ΥΛΙΚΑ
2 Φλιτζάνια Harina Pan
2 & 1/2 φλιτζάνια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπόλ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι, το λάδι, το νερό και τα ζυμώνουμε.
- Μόλις πλάσουμε καλά το μίγμα μας, πλάθουμε τα αρέπας και τους δίνουμε σχήμα.
- Τα τηγανίζουμε με λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν και απο τις 2 πλευρές.
- Όταν ειναι έτοιμα, τα κόβουμε-ανοίγουμε στην μέση και τα σερβίρουμε με βούτυρο και Diablitos (αλλαντικό)
Προτείνεται με:
Λαχανικά
Διάφορα Τυριά
Αλλαντικά – Κρεατικά
Θαλασσινά